torsdag den 4. februar 2010

Praktik i New York

Jeg er igang med mit afsluttende semester på multimediedesigner uddannelsen 46h og skal i den forbindelse 3 måneders til New York og arbejde for The Art Alliance. Denne virksomhed er netop blevet den amarikanske repræsentant for INAREA.

INAREA er et international netværk af mindre design-, strategi- og konsulentvirksomheder, der arbejder sammen om at udvikle identitet og design for store internationale virksomheder. Jeg er sammen med to medstuderende blevet tilbudt at markedsføre The Art Alliance, som en del af INAREA. Vi skal sammen med ledelsen skabe den nye identitet samt et design, der spiller overens med de allerede eksisterende afdelingers visuelle udtryk. Vi skal endvidere brande virksomheden på nettet, evt. ved hjælp af virale kampagner for at skaffe kunder og ansatte til virksomheden. Der er således store muligheder både indenfor design, markedsføringsstrategier og branding både på nettet og i de andre medier.

Det jeg håber at opnå med mit praktikophold er at kunne bidrage positivt til virksomheden, samt til min egen faglige udvikling.

Ingen kommentarer: